Екип
34
години опит
Автопарк

История

Къде да ни намерите

„Автокомерс 93” ООД е една от водещите компании в България, занимаваща се с внос и търговия на авточасти и автохимия за всички модели автомобили.

Компанията е основана през 1990 г. в гр. Дупница и в момента разполага с над 20 търговски обекта, покриващи цялата територия на България – собствени и франчайз складове и магазини в ключови райони - Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Пазарджик, Пловдив, Русе,Търговище, Сандански, Сливен, Хасково, Кюстендил и 3 обекта в София. Централният склад е разположен в гр. Дупница и е с обща площ от 5000 кв.м. Асортиментът включва богата складова наличност от над 100 000 артикула, която непрекъснато се усъвършенства и увеличава. Изгражда се и нов, модерен склад, отговарящ на необходимостта от постоянното подобряване на качеството на логистиката и оптимизиране на доставките до клиентите.

  • „Автокомерс 93” има над 15 000 лоялни клиенти, за които се стремим да осигурим професионално обслужване, бърза доставка и високо качество на продуктите.
  • Компанията е първата в България, която разполага с онлайн магазин и над 70% от поръчките понастоящем се приемат онлайн.
  • За оптимизиране на складовото управление и ефективно обслужване на клиентите са внедрени ERP система и специализиран WMS софтуер.

„Автокомерс 93” ООД се нарежда сред водещите търговски фирми в България за продажба и дистрибуция на авточасти като непрекъснато разширяваме асортимента си от продукти, работим усилено за дълготрайно партньорство с нашите доставчици и удовлетворяваме изискванията и очакванията на клиентите си с висок стандарт на обслужване. Изградената складова и дистрибуторска мрежа, отлично организираната логистична мрежа и съвременният специализиран софтуер допринасят за успешното развитие на компанията и утвърждаването й като един от лидерите на българския пазар в сферата на дистрибуцията на авточасти.

Ще продължим да инвестираме в технологични иновации, увеличаване на складовата база и продуктовия асортимент, за да запазим позицията си на предпочитан партньор за нашите клиенти и доставчици!

Нашият висококвалифициран екип Ви очаква!

Автокомерс 93 ООД офис Автокомерс 93 ООД склад