header

Urania LD7 15W-40

ОПИСАНИЕ:

Двигателно масло на минерална основа за индустриални товарни автомобили с атмосферни и турбодизелови двигатели. Разработено от Petronas Lubricants, в сътрудничество с основните производители на двигатели, Urania LD7 покрива изискванията на новите двигатели с SCR и EGR технологии, и надминава най-високите европейски и американски стандарти за минерално масло и последните спецификации на международните производители.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

URANIA LD7 надвишава работата на всички минерални масла на Urania, давайки на потребителя максимални резултати при всички автомобили оборудвани с SCR или EGR системи за достигане на нива Euro 4 или 5 и с по-ниски Евро нива за вредни емисии. Urania LD7 гарантира в подробности:

- Съответствие с новите максимални международни спецификации, Европейски и Американски за минерални масла обединени за пълно удовлетворяване на класическите спецификации;

- Пълно следване на най-модерните екологични регулации, които налагат определени работни цикли на автомобилите;

- Удължаване на интервалите за смяна на масло до 100 000 км за новото поколение двигатели при нормална употреба;

- Висока издръжливост на механичен срез и към образуване на киселинни отлагания, с пълна защита на лагерите и удължаване на контрола на отлаганията и разпръскването;

- Минимална консумация на гориво, дори и при дълги сервизни интервали.

Сериозно надминава технологичните и качествени изисквания на всички производители на индустриални автомобили, Urania LD7 може да се използва във всички типове турбо-захранени и атмосферни дизелови двигатели от всеки тип, производител и мощност.


СЪВЕТИ ЗА УПОТРЕБА:

Смяната на Urania LD7 трябва да става на максимален пробег препоръчван от производителя за специфичните работни условия на двигателя.

 

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ОТ:

Iveco, Iveco Motors FPT, Astra, Irisbus.

 

ОДОБРЕНО ОТ:

Daimler Chrysler, Renault V.I., MAN, Volvo, Caterpillar.

 

Одобрения и спецификации:

SAE 15W-40,

IVECO 18-1804 CLASSE T2 E7,CONTRACTUAL TECHNICAL REF. N°I517.F06,

API CI-4,

ACEA E5/E7,

CAT ECF-1,

MACK EO-N,

MAN M3275-1,

MB-Approval 228.3,

MTU OIL TYPE 2,

RENAULT VI RLD-2 Performance,

VOLVO VDS-3