header

Tutela Technyx

ОПИСАНИЕ:

Всесезонно масло на синтетична основа за механични трансмисии на автомобили използвано в скоростни кутии и диференциали, също така използвано в хипоидни скоростни двойки и централни диференциали (PTU).

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Специални добавки за E.P./против износване за гарантиране на оптимална защита на компонентите на трансмисията също така и при състояние под лимита на смазване (когато не се движи, при вдигане на обороти и т.н.) и при високо натоварване при ниски обороти.

Особено подходящо за скоростни кутии с механизъм за задвижване и на четирите колела.

Отличното прилепяне на смазочния филм осигурява оптимална защита на механичните части при всички състояния на смазване което предотвратява шума в скоростната кутия.

Вискозитетен обхват специално проектиран да оптимизира работата на скоростната кутия при всички температурни работни условия.

Продукта е с икономия на гориво тъй като намалява триенето което се получава с висок контрол на триенето при всички случаи, от там намаляване на консумацията на гориво.

Напълно синтетична формула гарантираща отлични съпротивителни на температура-оксидация характеристики.

Съвместимо с материалите, които се използват в уплътненията.

TUTELA CAR TECHNYX покрива спецификациите за качество на големите европейски производители и следователно може да се използва в автомибилите от всички марки, тип и мощност.


СЪВЕТИ ЗА УПОТРЕБА:

Tutela Car Technyx е с вискозитет SAE 75W-85 за целогодишна употреба. Смяната се извършва в съответствие с инструкциите на производителя.

 

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ОТ:

Fiat, Lancia, Alfa Romeo.

Одобрения и спецификации:

SAE 75W-85, API GL 4 PLUS,

FIAT 9.55550-MX3 CONTRACTUAL TECHNICAL REF. N°F010.B05