header

TOTAL QUARTZ INEO MC3 5W-40

Масло от ново поколение, разработено по технологията Low SAPS предназначено за двигателите
на Volkswagen. Високотехнологично, оптимизира работата на системите за намаляване на
вредните емисии, като DPF филтрите за частици.

УПОТРЕБА:
• QUARTZ INEO MC3 5W-40 Задоволява най-новите международни стандарти на ACEA и API и също така отговаря на стандартите на най-взискателните автомобилопроизводители.
• Този клас 5W-40 е подходящ за всички условия на употреба (Магистрала, шофиране в интензивни градски условия), за всички сезони. Подходящо за всички стилове на шофиране, в частност спортно и динамично.
• Неговата формула е специално разработена да устои на възможно най-екстремните промени в работната темпертура. Подходящо за всички съвременни двигатели, многосекционни, с турбокомпресори, директен инжекцион с или без катализатор.
• Неговата Low SAPS (ниски нива на сулфатна пепел, фосфор и сяра) задоволява напълно екологичните стандарти и оптимизира работата на системите за намаляване на вредните емисии. В частност DPF филтрите за твърди частици.


ПРЕДИМСТВА:
• Засилва действието на DPF филтъра и удължава неговия живот като избягва преждевременното му напълване (50 % по-малко метални компоненти в сравнение с маслата произведени по традиционна технология).
• Осигурява по-добра екологичност, като осигурява оптимизация на работата на системите за намаляване на вреднитеите емисии, както и гарантира високо ниво на к.п.д. на двигателя.
• Отлична защита и почистване на двигателя.
• Осигурява изключителна продължителност на живот на двигателя, задоволява експлоатационните изисквания за подръжка на най-взискателните производители, позволявайки удължени интервали на смяна ( 20 000 до 40 000 км.), благодарение на изключителната устойчивост на окисление.


Одобрения и спецификации:

ACEA C3
API SM/CF
MERCEDES-BENZ: MB 229.31, MB 229.51
BMW: BMW Long Life 04
VOLKSWAGEN : VW 502.00/505.00/505.01
PORSCHE A 40
FORD Задоволява последните стандарти за FORD WSS-M2C 917-A
FIAT Задоволява последните стандарти за FIAT 9.55535-S2