header

TOTAL QUARTZ INEO MC3 5W-30

Синтетично масло тип Low SAPS от ново поколение, предназначено за двигателите на BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen и Hyundai-Kia.

УПОТРЕБА:
• QUARTZ INEO MC3 Задоволява най-новите международни стандарти на ACEA и API и също така отговаря на стандартите на най-взискателните автомобилопроизводители.
• Този клас 5W-30 е подходящ за всички условия на употреба (Магистрала, шофиране в интензивни градски условия), за всички сезони. Подходящо за всички стилове на шофиране, в частност спортно и динамично.
• Неговата формула е специално разработена да устои на възможно най-екстремните промени в работната темпертура. Подходящо за всички съвременни двигатели, многосекционни, с турбокомпресори, директен инжекцион с или без катализатор.
• Неговата Low SAPS (ниски нива на сулфатна пепел, фосфор и сяра) задоволява напълно екологичните стандарти и оптимизира работата на системите за намаляване на вредните емисии. В частност DPF филтрите за твърди частици.


ПРЕДИМСТВА:
• QUARTZ INEO MC3 подобява работата на каталитичните конвертори и филтрите за твърди частици, като се намаляват емисиите на NOx, CO2, CO и твърдите частиците и по този начин се достигат нива на представяне, представени в Евро 5 стандарти за околната среда
• Удължава живота на системите за последваща очистка, като защитатава DPF филтъра и каталитичния конвертор от налепи и запушване.
• Отлична защита и почистване на двигателя поради устойчивостта си на температурните промени.
• Осигурява изключителна продължителност на живот на двигателя, задоволява експлоатационните изисквания за подръжка на най-взискателните производители, позволявайки удължени интервали на смяна ( 20 000 до 40 000 км.), благодарение на изключителната устойчивост на окисление.


Одобрения и спецификации:

ACEA C3
API SM/CF
MERCEDES-BENZ: MB 229.31, MB 229.51
BMW: BMW Long Life 04
VOLKSWAGEN : VW 502.00/505.00/505.01
HYUNDAI-KIA: Отговаря на изискванията на Hyundai-Kia (QUARTZ INEO MC3 е препоръчан продукт в сервизната книжка)
GENERAL MOTORS Отговаря на последните спецификации на GM двигателите (Opel, Vauxhall, Chevrolet), отговаря на GM-LL-A-025, GM-LL-B-025