header

„Автокомерс 93” ООД е една от водещите компании в България, занимаваща се с внос и търговия на авточасти и автохимия за всички модели автомобили. Компанията е основана през 1990 г. в гр. Дупница и в момента разполага с 10 склада в България в ключови райони - Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Пазарджик, Пловдив, Русе и 3 обекта в София. Централният склад е разположен в гр. Дупница и е с обща площ от 5000 кв.м. Асортиментът включва богата складова наличност от над 65 000 артикула, която непрекъснато се усъвършенства и увеличава.

„Автокомерс 93” има над 10 000 лоялни клиенти, за които се стремим да осигурим професионално обслужване, бърза доставка и високо качество на продуктите. Компанията е първата в България, която разполага с онлайн магазин и над 95% от поръчките понастоящем се приемат онлайн. За оптимизиране на складовото управление и ефективно обслужване на клиентите са внедрени ERP система и специализиран WMS софтуер.

Generic placeholder image

Разполагаме и със собствен маркетингов департамент, който се състои от 5 регионални мениджъра, отговорни за определени райони от страната, с което постигаме ефективна комуникация с клиентите ни. Съществува и франчайзингова система, чрез която се осигурява национално покритие на нашите услуги. Компанията поддържа собствен автопарк за навременни и точни доставки с професионално изградена логистична мрежа.

„Автокомерс 93” ООД се нарежда сред водещите търговски фирми в България за продажба и дистрибуция на авточасти като непрекъснато разширява асортимента си от продукти, работим усилено за дълготрайно партньорство с нашите доставчици и удовлетворяваме изискванията и очакванията на клиентите си с висок стандарт на обслужване. Изградената складова и дистрибуторска мрежа, отлично организираната логистична мрежа и съвременният специализиран софтуер допринасят за успешното развитие на компанията и утвърждаването й като един от лидерите на българския пазар в сферата на дистрибуцията на авточасти.

В краткосрочен и дългосрочен план „Автокомерс 93“ ООД ще продължи да инвестира в технологични иновации, увеличаване на складовата база и продуктовия асортимент, за да запазим позицията си на предпочитан партньор за нашите клиенти и доставчици!

Нашият висококвалифициран екип Ви очаква!